Stromový dům / Nick Waldman Studio

Anonim

Stromový dům / Nick Waldman Studio

S laskavým svolením od Nicka Waldmana

  • Architekti

    Studio Nick Waldman

  • Umístění

    West Tisbury, Spojené státy

  • Plocha

    880, 0 ft2

  • Projektový rok

    2016

  • Výrobci

S laskavým svolením od Nicka Waldmana

Textový popis poskytnutý architekty. Jak noc spadne, budova se zdá být lehce posazená na těžké základně, plovoucí a zářící ve stromech.

Pojem

Diagram

Ve venkovském West Tisbury, MA, grafický spisovatel potřebuje místo pro parkování a místo pro práci. Místo pro parkování je černá krabička s nepřetržitým pásem z polykarbonátu, aby se světlo objevilo a vystavilo rámcové "větve", které nesou horní patro. Co sedí na vrcholu, je stromové stromy, které jsou ve stínu, lehké a studené stromy, s vysokými stěnami s velkými okny na východě, které vytvářejí výhled na okolní zeleň a nízké stěny s malými okny na západě, aby získaly soukromí od sousedního hlavního domu.

S laskavým svolením od Nicka Waldmana

Místní omezení budovy na "samostatných ložnicích" umožňují pouze oddělené prostory pro koupelnu. To znamená, že jádro koupelny, umístěné uprostřed místnosti, hraje roli rozdělení otevřeného živého rozvržení na dvě zřetelné zóny živobytí / práce a spaní, což umožňuje cestujícím obejít obě strany. I když není na stěně s okny, světlo z velkého operabilního světlíku a vysokých klenutých stropů dodává koupelně velmi otevřený pocit. Soukromá úzká paluba v zadní části poskytuje místo, kde můžete zastavit a přemýšlet s přírodou, ve které studio sedí.

Plán

Populární Příspěvky

Čtěte Více