Pokrok: kaple věčného světla / Bernardo Rodrigues Arquitecto

Anonim

Pokrok: kaple věčného světla / Bernardo Rodrigues Arquitecto

S laskavým svolením Bernardo Rodrigues Arquitecto

Hotel Chapel of Eternal Light se nachází na strmém poli a nabízí výhled na vodu mimo, ideální místo. Se svými šikmými stěnami je tvar obrácené pyramidy ukotven v betonové desce a je tvořen kovovou konstrukcí. Postupujte podle přerušení, abyste získali další stavební fotografie, výkresy a modelové fotky tohoto projektu.

Architekti: Bernardo Rodrigues Arquitecto Umístění: Ponta Garça, San Miguel, Azores Projektový tým: James Grainger, Peter Mosca, Natasha Viveiros, Malheiros Nuno, Nuno Rodrigues Specifikace: Ana Fortuna Struktury: HDP Strojírenské strojírenství: Maria Odette de Almeida, Paulo de Faria Queiroz Ltd Elektrický: Fernando Gomes Rok projektu: 2003-2011 Fotografie: Zdvořilost Bernardo Rodrigues Arquitecto

Architekti poskytli následující popis kaple věčného světla:

S laskavým svolením Bernardo Rodrigues Arquitecto

sekce

Struktura je dvojitá, betonová a kovová. Je zakotvena v první obrácené pyramidě z betonu a obsahuje dvě desky a nastavuje přízemí sakristie. Na těchto čtyřech plochách betonu budou zakotveny kovové části, které obsahují opěrné stěny kaple v horním patře, zakryté a izolované sítí a panely VIROC uvnitř a černými žulovými deskami na vnější straně, které rovněž podporují pokrytí ocelových konstrukcí. Je vidět v betonové základně pyramidy mimo kovové části a podpůrné pokrytí v rozmezí skla nad kaplí, důkaz tektonického strukturálního řešení.

Má vstupní prostor s přístupem přes malý most. U vchodu se nachází koupelna. Exteriér z kamene, žula Angola, podepřená částmi Halfen, také pokrývá tuto oblast už uvnitř a dveře dvou oddílů lemované popsané stejným kamením, našroubované.

S laskavým svolením Bernardo Rodrigues Arquitecto

Modelka

Kaple v odezvě má ​​své šikmé stěny po celkově exteriérovém tvaru obrácené pyramidy, což je prostor, který roste na výšku. Podlaha je dřevo a stěny omítnuty a stříbřené. Dlouhý podélný otvor na jižní straně krytu umožňuje osvětlení reflektorem, který pokračuje po celý den po cestě kaple. Pod tímto otvorem je plánováno místo pro rakev a oltář.

S laskavým svolením Bernardo Rodrigues Arquitecto

sekcí

Celá podlaha na křižovatce se stěnami je opatřena plným skleněným osvětlením tak, aby difuzně osvětlovaly stěny stříbrnými svahy. Na setkání těch, kteří mají pokrytí, je také poskytnuta štěrbina všude kolem místnosti kaple v modrém skle, umožňující mírnou přítomnost světla venku během dne a obsahující elektrické osvětlení pro tentýž efekt v noci. Na jižní stěně je malý kruhový otvor, výška sedáku na ose místnosti, takže nechává kroužek hledat zvenčí malý úhel pohledu. Stejným křížem tvarovaným otvorem a vnitřně potaženým mosazí vložte svatozář světla, který chcete postavit blíž k náboženské symbolice a liturgii spojené s křesťanským náboženstvím.

sekcí

Otvor ve stejné stěně hlavního vchodu leží v přízemí. Skládá se ze schodiště lemované mramorem a pod úhlem vzhledem k rostlině, aby sledovalo tvar a strukturu sestupující do oblasti kaple. Toto patro má prostor sakristie, s šatnou a spíží a Sanitární instalace obložená dlažbou. Je zde umístěn také přístup do kaple k vnějším dveřím, který spojuje prostřední přístup schodišťové rampy mezi čtvercový a horní prostor odrazového bazénu za mírně nakloněným tvarem kaple. Tato rampa, stejně jako dva malé mosty pro přístup k záznamům, obsahují dvě ochranné kryty z oceli a v případě horní paluby mostu je ochranný kryt kromě oceli sklo k ochraně a zachování přístupu.

Modelka

plány podlaží

Populární Příspěvky

Čtěte Více