Nový dům / Grant Maggs Architects

Anonim

Nový dům / Grant Maggs Architects

  • Architekti

    Grant Maggs Architects

  • Umístění

    Blairgowrie, Austrálie

  • Projektový architekt

    Anthony Brazel

  • Stavitel

    Popová budova

  • Krajinářství

    Haydn Barlingové krajiny

  • Fotografie

    Skládaný Bird Foto

Textový popis poskytnutý architekty. Místo, které se nachází na břehu řeky Blairgowrie, nabídlo rozmazlování zralého čajového stromu, pohodlnou topografii a krátkou procházku k přední pláži a obchodům. přípravy na něco skvělého!

Krátký výlet si vyžádal prázdninový dům, který byl schopen ubytovat jak naše klienty, tak i jejich 2 děti nejvíce víkendů, a zároveň poskytoval spánek a prostor pro další 1 (a někdy i 2) rodiny, pokud je to nutné.

Od počátku byly primárním cílem efektivní půdorys, který by splňoval jak vnitřní požadavky na prostor, tak i silné vizuální a přístupné spojení mezi vnitřními a vnějšími prostory. A díky tomu zajistila dostatek venkovního prostoru.

Půdorysný plán

Výsledkem je štíhlá, nekomplikovaná forma umístěná podél jižní hranice, která má za cíl maximalizovat severní slunce na obytné plochy a otevřít místo nahoru od ulice k zadní části, spojující přední stranu a dvorky.

Vnitřní prostory jsou pohodlné, ale ne příliš velké, aby zajistily uvolněné a efektivní bydlení, které se po příjezdu přizpůsobí masám. Obytné prostory a Master Suite využívají severní aspekt, výhledy do venkovních rekreačních prostor a přes nedaleké stromy. Okna v prvním patře jsou vybavena ovládatelnými žaluziemi, které umožňují filtrování slunce, výhledů a soukromí.

Externě paluba a bazén působí jako přímé rozšíření sousedních vnitřních obytných prostorů, a za tím trávník, jehož rozložení téměř odráží podobu domu obrácené na jeho straně.

Okolo těchto oblastí krajinářství bez problémů půjčuje od nedalekých pobřežních dun. Některá nadmořská výška byla zavedena do úrovní v přední části lokality s jednoduchou rostlinnou paletou skládající se převážně z mladého čajovníku a tlustého trávníku obklopujícího blok, který se časem rozšiřuje do stávajících hájů čajovníku, aby se stal lesem. "Tajná" písečná dráha se rozprostírá pod zralým čajovým stromem do místa pro návrat z pláže, přičemž ploty jsou obvykle vybírány tak, aby zůstaly nenápadné a umožnily růst rostlin.

Vizuální přístup skrze lokalitu doposud nabídl mnoho vln od kolemjdoucích, když se zastavil, aby si užíval nejnovější interpretaci oblastí "beach-shack". Od dokončení našich klientů a dětí strávili téměř každý víkend, když si užívali svého nového domova mimo domov, přičemž jedinou stížností bylo, že museli odejít

.

. na které jsme velmi hrdí!

Populární Příspěvky

Čtěte Více