Nové sídlo pro GEPS Proposal / Tomoon & HAEMA

Anonim

Nové sídlo pro GEPS Proposal / Tomoon & HAEMA

S laskavým svolením Tomoon & HAEMA

Architektonická a inženýrská firma Tomoon ve spolupráci s firmou HAEMA s námi sdílela svůj vítězný vstup do soutěže o nové sídlo pro GEPS v Geju v Jižní Koreji, kde je město mírně svažující oblastí mezi starým a novým městem v Seogwipu být mezinárodní obchodní základnou a městem vzdělání. Jejich koncepce zaměřená na budoucnost je navržena čtyřmi směry, které zvažují svažující se půdu, vítr, vůně a názory a teritoriality. Pomocí tohoto přístupu vytvoří budovu šetrnou k životnímu prostředí a úsporu energie. Více obrázků a popis architektů po přestávce.

V první řadě návrh minimalizuje množství řezání půdy prostřednictvím využívání severu a jižního směru směřujícího na 7m svažující oblasti, plánuje mít trojrozměrné pěší trasy a má formování a distribuci hmoty vzhledem k severovýchodnímu větru v zimě. To uvažuje o zeleném tactu zemí na západě, o horu Gogeum na severu, o vizuální ose na ostrově Bam na jihu ao sousedním parku na západě. Navíc tvoří vnější prostory, kde příroda a město koexistují racionálním rozdělením podle svých funkcí a stupňů hodnosti tím, že se města a parky soustředí do obrovské půdy.

S laskavým svolením Tomoon & HAEMA

Přístup přes využívání rozsáhlých šikmých ploch umožňuje dosáhnout trojrozměrné přístupnosti ve veřejných společnostech spojujících dva podlaží. Vstup prvního suterénu má otevřený výhled z plánu vestibulu budovy s vysokými podlahovými rozměry. Kromě toho obchodní plochy začínající od druhého suterénu tvoří ekologické prostředí s odpočinkem a přirozenou ventilací prostřednictvím zahradního plánu. Ještě důležitější je, že rozsáhlá oblast zeleného dvora v Government Employee Pension Corporation sleduje ekologickou budovu prostřednictvím eko-zahradního plánu pro třírozměrný design a kontrolu vnitřního klimatu s ohledem na světlo, který je navržen tak, aby byl futuristickou veřejností korporace jako ekologická budova které minimalizují spotřebu energie.

pohled na střešní zahradu

Architekt: Tomoon architekti a inženýři + HAEMA Architects Co., Ltd Lokalita: Geju, Jižní Korea Projektový architekt: Yeol Park Design team: (Tomoon) Moon-young Ko, Jae-jin Kim, Hong-bae Kim, Jeong-un Hwang, I-jin Lee, Jin-ho Shin, (Haema) Mi-jin Shim, Seung-eun Kim Oblast projektu: 19 560 m² Hrubá podlahová plocha: 14 969, 77 m² Rozloha krajiny: 8 122, 40 m² Hrubý podlahový poměr: 49, 31% Bldg. Poměr krytí: 23, 93% Parkovací plocha: 94 ks Použití: Kancelář pro velitelství Podlaží: 6 podlaží a B1 Konstrukce: Betonové betonové povrchové úpravy : Hliníkový kompozitní panel, Low-e Triple glazing Soutěž: Stav: Stav fáze výstavby

Populární Příspěvky

Čtěte Více