Národní nákupní návrh na návrh divadla Sylvan / Weiss / Manfredi + OLIN

Anonim

Národní nákupní návrh na návrh divadla Sylvan / Weiss / Manfredi + OLIN

Monument Plaza - s laskavým svolením Weiss / Manfredi + OLIN

Architekti Weiss / Manfredi v New Yorku a architekti architektury OLIN v krajině Philadelphia byli ohlášeni jako vítěz soutěže National Mall Design for Washington Monument Grounds v divadle Sylvan ve Washingtonu DC. Weiss / Manfredi a OLIN byly jedním ze tří vítězných týmů vybraných společností Trust for the National Mall, aby oživili a přeměnili tři zanedbané místa na Národní Mall (přečtěte si zde naše původní oznámení). Ve vítězném návrhu divadla Sylvan Weiss / Manfredi a OLIN vytesali půdorys a obnovili stávající stromový baldachýn, aby vytvořili novou výkonnou krajinu, která dokáže přizpůsobit širokou škálu událostí a proniknout do místa s kritickým vybavením návštěvníků.

Pokračujte v čtení pro další obrázky, video a tiskové zprávy architektů.

"Naše představy o divadle Sylvan na Washingtonu Monument Grounds vyzdvihuje umělecké umění, doslova a obrazně, s novou půdou amfiteátru stíněnou baldachýnem stromů, který potvrzuje toto místo jako centrum našeho národa. Pozornost diváků přeměníme jak na obelisk, tak na umění a obnovíme ztracené spojení mezi mostem a přílivovou pánví. "Marion Weiss a Michael Manfredi

Rozšíření ze srdce Národní Mall, obnovené divadlo Sylvan a Sylvan Grove obnoví stromový baldachýn, který inspiroval jméno původního divadla téměř před stoletím.

Restorative Landscape - s laskavým svolením Weiss / Manfredi + OLIN

Nový háj a terasovitý trávník definuje amfiteátr, kde lze pozorovat širokou škálu představení a událostí v ohromujícím prostředí Washingtonského památníku. Nejvyšší horizontální výhledová terasa, lemovaná "balkonem", pokračuje napříč vozovkou jako most pro pěší, který prochází dopravou a sestupuje k okraji vody a spojuje Mall s přílivovou pánví. Nedílnou součástí hájku je pavilon Sylvan, který je viditelný z obchodního centra, metra a 15. ulice. Pavilon poskytuje kavárnu, knihkupectví a víceúčelové destinace pro obyvatele a návštěvníky Mall. Nová stanice Ranger a informační / výstavní centrum na Independence Avenue tvoří příletovou plochu pro skupiny.

Amfiteátr - s laskavým svolením Weiss / Manfredi + OLIN

Společnost WEISS / MANFREDI + OLIN vedla návrh soutěže a koordinovala úsilí výjimečného zkušeného týmu konzultantů. Projekt oživuje Monument Grounds s novými krajinami představení, objasňuje vizuální spojení mezi Bílým domem, památníkem Washingtonu a památníkem Jeffersona, poskytuje nové fyzické spojení mezi kulturní krajinou Mall a přílivovou pánví a co je nejdůležitější, vytváří transformované prostředí pro nejviditelnější centrum našeho národa.

Východní / Západní sekce - s laskavým svolením Weiss / Manfredi + OLIN

Architekt: WEISS / MANFREDI Krajinný architekt: OLIN Klient: Trust pro Národní obchod

Woodland Walks - s laskavým svolením Weiss / Manfredi + OLIN

Strukturální a stavební inženýrství: Magnusson Klemencic Associates Plánování výkonu: Fisher Dachs Associates Udržitelnost: Ateliér Deset oběhu a plánování: Space Syntax Historie a archeologie: John Milner Associates Ekonomika: HR & A ADVISORS

Strojírenství: Jaros Baum + Bolles Performance Art Advokát: Sphinx Organizace Akustika: Prahová akustika Osvětlení: Fisher Marantz Stone Umělec: Studio Echelman Údržba a provoz: ETM Associates Signage & Wayfinding: Bruce Mau Design Ekolog: Habitat by Design

Oříznutý plán místa - s laskavým svolením Weiss / Manfredi + OLIN

Programové prostory - s laskavým svolením Weiss / Manfredi + OLIN

Populární Příspěvky

Čtěte Více