DAIKO / Keitaro Muto architekti

Anonim

DAIKO / Keitaro Muto architekti

  • Architekti

    Keitaro Muto Architects

  • Umístění

    Nagoya, Japonsko

  • Plocha

    159, 0 m2

  • Projektový rok

    2017

  • Fotografie

    APERTOZERO

  • Výrobci

Textový popis poskytnutý architekty. Je to třípodlažní rezidence nedaleko centrálního města Nagoya. Požadavky klienta jsou 4 parkovací místa (2 jsou se střechou) a vysoká stropní obývací pokoj ve druhém patře s dostatečnou terasou.

Plány podlaží

Parkovací střecha je zpevněna z třípodlažní budovy, proto je možné ji využít na terase.

V garáži se stalo místo, kde neexistují žádné sloupy, bylo možné, což je 2 parkovací místa se střechou a široký přístup k vjezdu, v místě o šířce 7 metrů.

Byly provedeny 2 efekty, kdy se na terasu stává boční stěna. Nejprve snížil pohled ze sousední a čelní silnice, jiný vyřezal panoráma města a oblohu.

Interiér byl rozdělen čtverec do čtvrti tím, že dal zdi a to byl dělán anomalous rozdělený-úrovni dům, vzhledem k množství místností a požadavek je cítil příchod rodiny

Sekce

Podél stěny byly vytvořeny obrovské otvory, pokoje byly navzájem různé.

Dopravní linka jako schody a stěny, které se otevírají v každém pokoji, má v obvyklém životě pocit, že se v běžném životě cítí jako vnější otevřený prostor, protože do obývacího pokoje bylo dosaženo slunečního světla.

Při stěně s tvarem 田 existovaly bílé barvy a šedá barva, sluneční světlo z velkého otvoru mohlo mít silnější gradaci a bylo by možné cítit pěší až po spirálovitě rozdělený dům.

Sekce

V daném místě existují rozmanité prostory a stala se široce otevřeným domem, který se dostává na sluneční světlo všude.

Populární Příspěvky

Čtěte Více