225 North Fourth Lofts / Jonathan Barnes architektura a design

Anonim

225 North Fourth Lofts / Jonathan Barnes architektura a design

  • Architekti

    Jonathan Barnes Architektura a design

  • Umístění

    225 North 4th Street, Columbus, OH 43215, USA

  • Architekt

    Jonathan Barnes Architektura a design

  • Plocha

    3000, 0 ft2

  • Projektový rok

    2006

  • Fotografie

    Brad Feinknopf

Textový popis poskytnutý architekty. Tento projekt zahrnuje přestavbu čtyřpodlažní komerční budovy z 19. století na těsné městské pozemky pro obytné a komerční využití a nahrazení nepodporující jednopodlažní budovy s budovou s výplní pro bydlení a parkování. Přepočet se skládá ze 6 bytových jednotek (2 na patro) nad kancelářskými prostory o velikosti 3 000 m2, zatímco v novém objektu se nachází 5 bytových jednotek (2 na patro s celopodlažním přístřeškem) a parkoviště v prvním patře. Výtahové a výtahové schody sdílejí obě struktury.

Výplňová struktura vytváří moderní, městskou estetiku v kontrastu s historickým sousedem, i když udržuje důležitý vztah z hlediska rozměrů a podlahových rozdělení. Doplňkové vybavení otevírá své interiéry na ulici s celoplošným sklem a terasami s plnou šířkou v každé obytné podlaze a poskytuje panoramatický výhled na město. Okulus je umístěn na horním patře terasy terasy. Tento kontrastní a minimalistický přístup pokračuje i ve vnitřních prostorách tím, že se navíc stávají již existující budovy a betonové podlahové desky a betonové zdivo zdi. Betonová zednická stěna zajišťuje oddělení požáru a vytváří vizuální rám na vnější straně nové konstrukce.

sekcí

Byla vyřešena řada problémů týkajících se stavebních kódů vyplývajících ze spojení starých a nových konstrukcí a různých konstrukčních typů s lokalizovanými ohnivzdornými konstrukčními detaily, sdíleným výstupem a použitím omezovače sprinklerů s omezenou plochou. Účinný konstrukční systém využívá ocelové tyče a kompozitní betonovou podlahovou plošinu, která se rozprostírá mezi stávající cihlovou stěnou a novou betonovou zdi. Přístup k parkovišti je vybaven jednosměrným oběhem mezi ulicí a zadní uličkou s využitím stávajících obrubových řezů.

sekcí

Výsledkem je moderní budova vložená do historického, městského bloku a nové bydlení v rozvíjející se městské čtvrti.

Populární Příspěvky

Čtěte Více